TAKNEMMELIGHEDSDAGBOG

Fordelene ved at fokusere på taknemmelighed er mange. Det har vi erfaret både på egen krop og fra vores klienter. Det kræver heller ikke mange opslag på nettet, før det vælter frem med forskningsresultater, der underbygger, at taknemmelighed er sundt for mange ting. 

Vores taknemmelighedsdagbog er selvfølgelig fyldt med notatsider, så du har masser af plads til de oplevelser, du har lyst til at huske på. Vi har også puttet nogle inspirationssider ind, så det forhåbentlig gør det nemmere både at komme i gang og at holde fast i at skrive i din taknemmelighedsdagbog. Der er både inspiration til, hvordan du kan skrive, så du får mest muligt ud af det, hvilke emner du kan fokusere på, forskellige perspektiver på taknemmelighed og lidt om, hvad forskningen siger. 

Bogen har notatsider med farvede rammer, den er i A5-format, og den er selvfølgelig trykt på FSC-mærket papir. Den koster 175 inkl. moms. Du kan skrive til os og bestille dit eksemplar her.

Feedback fra en glad bruger af bogen:

"Når man ikke formår at ændre hele verden, så er det min oplevelse, at Taknemmelighedsdagbogen er et fantastisk redskab til at ændre sin egen tilgang til verden. Jeg oplevede stille og roligt at få øje på positive aspekter i min verden, som giver en positiv grundstemning i mit indre... Intet hokuspokus, jeg træner "blot" mit fokus i hverdagen".

Omslag, inspirationsside og notatsider