Workshops

Vi udbyder workshops både sammen og hver for sig. Ønsker du at arrangere en workshop inden for temaer nogle af nedenstående temaer, så giv endelig lyd:


 • Værdiarbejde (ud fra en ACT-ramme (Acceptance and Commitment Therapy
 • ACT mere generelt (kan tilpasses jeres behov)
 • Præstationsoptimering for sangere og musikere
 • Stå frem - slip præstationsangst, når du skal tale foran en gruppe
 • Søvn - lær at forstå og forbedre din søvn med metoder fra kognitiv terapi og hypnoterapi


Hvis du er interesseret i at deltage i én eller flere af ovenstående workshops, så kontakt os, og så får du besked, så snart vi planlægger de næste.


Næste planlagte workshop handler om den vigtige SØVN, og du kan læse mere her:
Søvnkursus i de smukkeste omgivelser på Vejlefjord!

Datoen er lørdag d. 28. oktober 2023


Alt det praktiske


Prisen for søvnkurset er kr. 2300. Prisen er inkl. lækker forplejning, som indebærer let morgenmad, dejlig frokostbuffet, kage og selvfølgelig kaffe og te. Tag en ven eller veninde med - så sparer I begge 150 kr. ved at tilmelde jer sammen.

Datoen er lørdag d. 28. oktober 2023 fra 8.30 til 16.00

Vil du nyde spa og evt. hotelophold, får du rabat, når du er deltager på kurset. Spaen kan du tilkøbe til kun kr. 375 og hotelværelse for kr. 1175/1575 (enkelt/dobbeltværelse).

Skal du være sikker på at få et værelse og spa, anbefaler vi, at du booker snarest. Det er et dejligt og travlt hotel. Sidste tilmelding 26. september til thuenogkudsk@gmail.com. Hotelværelse og spa skal bestilles gennem os for at opnå rabat.


Vi glæder os til at se dig!


Bedste hilsner fra Ulla og Anne-Kirstine


Ulla Kudsk Jensen er selvstændig terapeut i Kudsk Coaching. Hun er hypnoterapeut, mastercoach og har en baggrund som operasanger på Det Kongelige Teater. 

Hun ved en masse om, hvordan man holder sig i god mental og fysisk balance. Som sanger ved hun selvfølgelig også alt, hvad der er værd at vide om vejrtrækning. Oven i dette har hun dyrket yoga og mediteret i flere årtier og ved derfor en masse om at berolige nervesystemet.

Som terapeut har Ulla gennem de seneste 10 år specialiseret i bl.a. angst, præstation, musikercoaching og selvfølgelig SØVN!  


Se mere på www.kudskcoaching.dk


Anne-Kirstine Thuen er autoriseret psykolog og specialistgodkendt i sundhedspsykologi af Dansk Psykolog Forening. Hun har arbejdet med terapi i +10 år og har til dagligt egen praksis. Hun er efteruddannet i ACT (Acceptance and Commitment Therapy) og hypnoterapi og er interesseret i alt, hvad der handler om krop/psyke-samspil. Hun har værktøjskassen fuld af redskaber, der kan berolige et overaktivt nervesystem. I klinikken ser hun mange med stress, angst og forskellige kropslige lidelser samt selvfølgelig søvnproblemer. Både hvor søvnen er det primære problem og der hvor søvnen er et sekundært problem sammen med fx stress.


Se mere på www.psykologthuen.dk


Vi gentager vores kursus om søvn, og denne gang i fantastiske omgivelser. Her er der mulighed for både at nyde naturen og en vidunderlig, afslappende spa, som har vundet titlen "Året spa 2023"!"Jeres råd og vejledning har hjulpet mig til at sove væsentligt bedre - TAK for det!"

"Gad vide, om jeg er blevet forhekset i lørdags - jeg sov 10 timer med kun en enkelt opvågning" 


Sådan lød den feedback, vi modtog efter sidste søvnkursus, og vi glæder os til at sætte fokus på den vigtige søvn igen. Vi deler ud af al vores viden, værktøjer og øvelser og bruger hypnose på dagen, herunder bl.a.:


 • Viden om, hvad søvn er, og hvad der fremmer og hæmmer god søvn
 • Vejrtrækningsøvelser
 • Øvelser til beroligelse af nervesystemet
 • Redskaber til bekymringshåndtering
 • Øvelser til selvhypnose
 • En lydfil med en søvnhypnose, som du får med hjem og kan bruge fremoverMed en hel dag til rådighed er dette en rigtig god mulighed for at vende et negativt søvnmønster. Vi arbejder dagen igennem med beroligelse af nervesystemet og og gennem hypnose hjælper vi  dine tanker om søvn på rette vej. Du får en masse konkrete redskaber med dig hjem, du får afprøvet dem alle sammen på dagen, og du får hjælp til at komme helt ned i gear. Dette er et optimalt udgangspunkt for at få det bedste ud af dine nye redskaber.